Konferera i södra Sverige

Att åka på konferens har många olika fördelar. För det första är det är bra sätt att komma bort från den ordinarie arbetsplatsen och för det andra så bildar det ett utmärkt tillfälle att bygga nya relationer samtidigt som man förbättrar de gamla.

Om du är sugen på att ta med dina kollegor på en konferens som ligger i en lite större stad i södra Sverige så kan Göteborg vara ett bra alternativ. Om du skriver in Ästad Gård Konferens Göteborg på Google så kommer du att komma till Ästad Gårds egen hemsida. Här kan du läsa om vad du skulle kunna arrangera för typ av konferens samt planera in vad för typ av aktivitetet som ni skulle kunna genomföra på plats tillsammans. Ni skulle bland annat kunna testa på något av följande:

  • Turridning
  • Gourmetprovningar
  • Lerduveskytte
  • Regnbågsfiske
  • Vandring

Jobba i team

Ett bra inslag att ha med i en konferens är att deltagarna får möjlighet att jobba i team. Att de tillsammans får bilda lag med några kollegor som de normalt sätt kanske inte har så bra relation med genom att de har helt skilda arbetsuppgifter på företaget. Genom att genomföra olika gruppövningar tillsammans så skapar du en härlig laganda mellan dina kollegor som de sedan kan ta med sig tillbaka till kontoret.