På vägarna genom underbara Sverige

Sverige har en natur som är så pass varierande att det är synd att bara få uppleva de södra delarna. Hela landet är nämligen värt att utforska, eftersom att vara landskap har sina egna och unika egenskaper.

Vad skulle vi ge för tips?

Frågan är om det typiskt svenska är vad vi tror att det är. Ska vi vara ärliga är det större chans att vi under den egna semestern i landet spenderar vår lediga lördag på IKEA än vad det är att vi tillbringar den på ett hembygdsmuseum. Vad en besökare som aldrig har varit i Sverige skulle få för råd att göra, om tid finns, borde vara sådana saker som svenskarna själva över lag uppskattar att göra:

  • Uppleva skärgården, helst både på västkusten och i Stockholms skärgård.
  • Uppleva ett shoppingparadis som Ullared även passa på att bo på campingen.
  • Åka på en Finlandskryssning.
  • Bada i en varm liten insjö en vacker sommardag.
  • Besöka minst tre olika museer i någon av landets större städer.

Missa inte landets storstad

Stockholm är landets största stad och även den plats där alternativen på bland annat boende och restauranger är som störst. Förvirrande kan man tycka, för hur ska man kunna hitta rätt bland de alternativ och val som man kommer att gilla. När ens resa har tagit en till huvudstaden kan det löna sig att läsa på i förväg när det gäller hotell att bo på och saker att göra på dagarna. Hos stockholmshotell.net finns all den informationen som behövs när det gäller att hitta inte bara det rätta hotellet för resan utan också den mest passande stadsdelen. Varje stadsdel har sin egen personlighet. Är man i staden för att ha några vilda nätter med sina väninnor kan ett boende i närheten av stadens nattlivspuls kring Stureplan vara det bästa alternativet. Vill man uppleva och lära sig mer om stadens historia kan ett boende i den äldsta och mest anrika stadsdelen Gamla Stan passa bäst. Vill man bo så nära de större kommunikationerna och snabbt kunna ta sig till exempelvis flygplatsen Arlanda, men ändå hitta ett hotell centralt kommer man att uppskatta att bo i närheten av centralstationen, mitt i City.