Sommarkonsert i Gränna

Den som vill åka på konsert i sommar kan styra sin kos mot Gränna. Där ordnas nämligen konsertkvällar med kända svenska artister. Gränna är dock inte den enda stad som bjuder på sådan här trevlig sommarunderhållning.

12644713-granna-4-10

I ett tidigare inlägg har mamman i en tvåbarnsfamilj fått dela med sig av familjens bilresa nedåt i landet och i inlägget skrev hon bland annat att de åkte förbi Gränna.

”Vi åkte sedan tillbaka in mot landet, till Gränna där vi njöt av polkagrisar och tog en båttur ut till Visingsö.” Läs mer.

Men Visingsö och polkagrisar i mängder är faktiskt inte det enda som lockar folk till Gränna på somrarna. Sedan ett år tillbaka har man anordnat Sommarkväll i Gränna hamn och konserten har både lockat en massa publik och kända artister. I Jnytt kan man läsa om premiären i somras då artister som The Moniker, Afro-Dite, Dolly Style och Freda stod på scenen. Den första konserten lockade hela 1 200 personer och det var strålande väder med sol och 25 grader.

Åk på konsertresa i sommar

Att det ordnas sådana här konserter på sommaren är inget ovanligt och massvis med större och mindre städer bjuder på den här typen av underhållning. Tycker man om att gå på konserter och lyssna på musik framförd av svenska artister, kan man faktiskt ta bilen eller tåget runt om i landet på sommaren. Om man har tur så lyckas man pricka in alla konserter som hålls och de flesta av dessa är gratis, vilket gör det hela så mycket roligare. För vem tycker inte om lite gratis live-musik med Sveriges bästa musiker och sångare?